VEELGESTELDE VRAGEN

WEBSHOP

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik hier als je een nieuw wachtwoord wilt aanvragen.

Bestelling veranderen?

Bestaande bestellingen kunnen we achteraf niet meer aanpassen. Plaats een nieuwe bestelling als je nog een ander product wilt ontvangen.

Defect of beschadigd artikel?

Heb je een artikel ontvangen dat beschadigd of defect is? Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar webshop@elinesnel.com. Vermeld hierin jouw bestelnummer en voeg als het kan foto’s van de beschadigde producten toe. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Pakket volgen?

Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bestelbevestiging. Zodra het pakket verstuurd is, ontvang je in een e-mail een link met een track & trace code. Met behulp van deze code kun je de status van je pakket volgen.

Hoe kan ik mijn aankoop herroepen?

Je kunt gebruiken maken het herroepingsrecht. Hier vind je meer informatie over het herroepingsrecht. Maak je geen gebruik van het herroepingsrecht en wil je een pakket terugsturen omdat er iets mis is met het artikel, neem contact op met onze klantenservice door een mail naar webshop@elinesnel.com te sturen. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Retourzending

Je kunt het pakket bij een pakketpunt of postkantoor naar keuze afgeven. Bewaar het bonnetje van de retourzending tot je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat je retourzending is ontvangen.

Restitutie ontvangen

Zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na herroeping, crediteren wij het bedrag. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij jouw artikelen hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

OPLEIDINGEN & NASCHOLINGEN

Jaarlijkse nascholingen

Voor het behoud van je naam als trainer op onze website is het een vereiste om jaarlijks een nascholing te volgen. Je kunt een nascholing van de AMT vinden in onze Agenda.

Externe nascholingen

Het is mogelijk om extern een nascholing te volgen. Stuur een bewijs van deelname naar amt@elinesnel.com. Twijfel je over de nascholing, stuur ons dan vooraf gerust een e-mail naar amt@elinesnel.com, wij helpen je dan graag verder.

Lesmateriaal opleidingen

Op de eerste dag van de start van de door jou gekozen opleiding, ontvang je al het bijhorende lesmateriaal. Als je een online opleiding volgt, dan worden de bijhorende materialen opgestuurd nadat de factuur volledig voldaan is.

Waar vind ik een MBSR trainer die als vooropleiding voldoet aan de eisen voor de opleidingen van de AMT?

Via vind een trainer kun je zoeken naar een Mindfulness in Onderwijs & Opvoeding trainer in jouw regio voor een 8-weekse training voor ouders, leerkrachten of professionals die met kinderen werken. Op www.vmbn.nl kun je op zoek naar een gecertificeerde reguliere MBSR trainer in jouw regio.

OVERIGE VEELGESTELDE VRAGEN

Nieuwsbrief ontvangen

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Routebeschrijving Landgoed de Heuvelkamp

Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving naar Landgoed de Heuvelkamp.

Waar vind ik meer informatie over de Methode Eline Snel?

Voor meer informatie over de Methode Eline Snel klik je hier.

DOWNLOADS BIJ DE BOEKEN

Ik kan de audio bestanden die horen bij het boek ‘Stilzitten als een kikker’ niet vinden, of het lukt me niet deze te downloaden.

Via www.stilzittenalseenkikker.nl kom je op de speciale website van de uitgever voor het downloaden van de bestanden. Hier vind je ook de veelgestelde vragen als het downloaden niet lukt en vind je de contactgegevens van de uitgever. Zij kunnen je verder helpen met het downloaden van de bestanden.

Ik kan de audio bestanden die horen bij het ‘Aandacht Werk(t)boek Stilzitten als een kikker’ niet vinden, of het lukt me niet deze te downloaden.

Bij het werkboek Stilzitten als een kikker worden 6 downloads aangeboden. Deze kunnen je downloaden via de website www.zittenalseenkikker.nl

Op pagina 99 van het boek staat de verwijzing naar deze site plus een code die je moeten invullen. Als je dat gedaan hebt krijg je een bevestigingsmail toegestuurd met een link naar de bestanden. Bekijk de Veelgestelde vragen op www.zittenalseenkikker.nl waar je ook de contactgegevens van de uitgever. Zij kunnen je verder helpen met het downloaden van de bestanden.

De CD bij het boek werkt niet

De bestanden zijn via een computer of een cd speler die mp3 bestanden kan afspelen te beluisteren.