CERTIFICAAT METHODE ELINE SNEL

Na een succesvolle afronding van je opleiding ontvang je het Certificaat en een digitaal kikkerlogo.

Dit logo is hét keurmerk van de Mindfulness trainingen in de Methode Eline Snel – Aandacht Werkt! Dit logo kun je gebruiken op al je communicatie-uitingen. Denk aan je website, je folder, social media en/of een aanmeldformulier.

Hiermee kunnen potentiële deelnemers, opdrachtgevers, ouders en besturen van scholen of instellingen erop vertrouwen dat je bekwaam en met hart en ziel de Mindfulness trainingen kunt geven.

Wanneer krijg je het Certificaat
in de Methode Eline Snel?

Het certificaat in de Methode Eline Snel krijg je als je de Opleiding tot Mindfulness Kindertrainer, de Opleiding tot Mindfulness Jongerentrainer en/of de Opleiding tot Mindful Parenting & Teaching trainer succesvol afgerond hebt. De eisen voor het certificaat staan bij de desbetreffende opleiding vermeld. Naast het certificaat ontvang je ook een digi-stempel met het logo van de kikker. Dit logo is hét keurmerk van de Mindfulness trainingen in de Methode Eline Snel – Aandacht Werkt! Dit logo kun je gebruiken op al je communicatie-uitingen. Denk aan je website, je folder, social media en/of een aanmeldformulier.

Vermelding als trainer op elinesnel.com

Met jouw toestemming, vermelden wij jouw naam en contactinformatie op onze website. Zo kan iedereen de juiste gecertificeerde trainer vinden. Je naam blijft op onze website staan, zolang je je aan de voorwaarde van het certificaat blijft voldoen. Een vereiste van het certificaat is dat je jaarlijks een nascholing volgt op het gebied van Mindfulness en kinderen en/of jongvolwassenen. Een nascholing kan plaatsvinden bij de AMT, maar mag ook extern gevolgd worden. We verwachten dan wel dat je een bewijs van deelname met ons deelt. Ben je nog opzoek naar een nascholing bij de AMT? Kijk dan vooral even in onze Agenda, hier vind je ons actuele aanbod.