VIDEO

Stilteretraite

Een impressie van de 5-daagse stilteretraite in Spanje met Eline Snel. Met speciale dank aan Sam van den Heuvel voor deze indrukkende film.

Kingschool Denekamp

Op de Kingschoolschool in Denekamp doen de kinderen aan mindfulness en het Jeugdjournaal kwam langs om ze te interviewen. De Kingschool is de eerste mindful school in de Methode Eline Snel.

Willibrordschool Amsterdam

Op 12 april 2019 is de Willibrord school in Amsterdam gehuldigd als 4e mindful school in de Methode Eline Snel. Zie hier de prachtige film die zij maakten over wat de Methode Eline Snel voor hen betekent in de dagelijkse praktijk.

The Flying Frog – vliegtuig meditatie

Kinderen die met Air France vliegen kunnen nu op langeafstandsvluchten mediteren met de kikker!

Mindfulness helpt jongeren bij schoolstress

Jongeren blijken grote behoefte te hebben om anders met innerlijke problemen om te gaan.

Mindfulness in Voortgezet Onderwijs

Ook in het voorgezet onderwijs is de werkdruk voor leerkrachten hoog. Neemt de (school)stress bij jongeren toe.

Mindfulness In Education Summit

Recent heeft Eline meegewerkt aan een online summit van Mind Be, waar onder andere Susan Kaiser Greenland en anderen aan mee mochten werken.

Sitting Still Like a Frog HD

The documentary on Eline Snel and the Mindfulness Matters ® method

Interview Eline Snel

Een mooi interview met Eline via Humanisme & Mindfulness: une éducation pour le XXIe siècle.

Trailer van Kikker Zit Stil

Bekijk hier een trailer van de film die documentairemaker Jaap Verhoeven maakte, in co-productie met BOS (Boeddhistische Omroep).

MindBe Mindfulness, Nature, Climate and Education Summit 2022

Eline was in november 2022 te gast als een van de deskundigen van de Mindfulness, Nature, Climate and Education Summit van MindBe. Ze vertelt in deze summit op welk punt mindfulness en het klimaat elkaar kruisen. 

Breng je gedachten tot rust

Een filmpje om je hoofd vol emoties of dwarrelgedachten tot rust te brengen. Klik op afspelen en kijk. Het water wordt rustig en helder in één volle minuut. Jij en je kinderen kunnen zien dat alle onrust in je hoofd en je lijf vanzelf zakt als je even wacht. Daarna kun je reageren of erover praten. Deze oefening helpt bij het reguleren van je emoties en brengt je piekerfabriek tot rust.

Sanny zoekt geluk

Eline werd geïnterviewd voor ‘Sanny zoekt gelukt’ in het kader van het Happinez Festival waar Eline een workshop heeft gegeven.