QUESTIONS FRÉQUENTES

PANIER

Vous avez oublié votre mot de passe ?

Cliquez ici pour en demander un nouveau.

Vous voulez modifier votre commande ?

Nous ne pouvons pas modifier les commandes après les avoir reçues. Veuillez en passer une nouvelle si vous souhaitez recevoir un autre produit.

L’article que vous avez reçu est endommagé ou défectueux ?

Si vous recevez un article endommagé ou défectueux, veuillez envoyer un courriel à webshop@elinesnel.com en indiquant votre numéro de commande et en joignant des photos si possible. Nous nous ferons un plaisir de vous aider.

Suivi de colis

Lorsque vous passerez votre commande, nous vous enverrons une confirmation. Dès que votre colis a été expédié, nous vous enverrons, par e-mail, un lien vers un code de suivi.

Vous voulez annuler votre achat ?

Vous avez le droit légal de changer d’avis après avoir effectué un achat ; voir ici pour plus de détails. Toutefois, si vous souhaitez renvoyer un colis parce qu’il présente un problème, veuillez contacter notre service clientèle à l’adresse webshop@elinesnel.com Nous nous ferons un plaisir de vous aider.

Retours

Vous pouvez déposer les retours à un point de collecte ou à un bureau de poste de votre choix. Veuillez conserver le reçu de l’envoi de retour jusqu’à ce que nous vous ayons confirmé la réception.

Remboursements

Nous émettons une note de crédit dans les 14 jours suivant la demande de remboursement. Toutefois, nous pouvons suspendre ce crédit jusqu’à ce que nous ayons reçu les articles ou que vous nous ayez fourni la preuve de leur retour, selon ce qui se produit en premier.

OPLEIDINGEN & NASCHOLINGEN

Jaarlijkse nascholingen

Voor het behoud van je naam als trainer op onze website is het een vereiste om jaarlijks een nascholing te volgen. Je kunt een nascholing van de AMT vinden in onze Agenda

Externe nascholingen

Het is mogelijk om extern een nascholing te volgen. Stuur een bewijs van deelname naar amt@elinesnel.com. Twijfel je over de nascholing, stuur ons dan vooraf gerust een e-mail naar amt@elinesnel.com, wij helpen je dan graag verder.

Lesmateriaal opleidingen

Op de eerste dag van de start van de door jou gekozen opleiding, ontvang je al het bijhorende lesmateriaal. Als je een online opleiding volgt, dan worden de bijhorende materialen opgestuurd nadat de factuur volledig voldaan is.

Waar vind ik een MBSR trainer die als vooropleiding voldoet aan de eisen voor de opleidingen van de AMT?

Via vind een trainer kun je zoeken naar een Mindfulness in Onderwijs & Opvoeding trainer in jouw regio voor een 8-weekse training voor ouders, leerkrachten of professionals die met kinderen werken. Op www.vmbn.nl kun je op zoek naar een gecertificeerde reguliere MBSR trainer in jouw regio.

OVERIGE VEELGESTELDE VRAGEN

Nieuwsbrief ontvangen

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Routebeschrijving Landgoed de Heuvelkamp

Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving naar Landgoed de Heuvelkamp.

Waar vind ik meer informatie over de Methode Eline Snel?

Voor meer informatie over de Methode Eline Snel klik je hier.

DOWNLOADS BIJ DE BOEKEN

Ik kan de audio bestanden die horen bij het boek ‘Stilzitten als een kikker’ niet vinden, of het lukt me niet deze te downloaden.

Via www.stilzittenalseenkikker.nl kom je op de speciale website van de uitgever voor het downloaden van de bestanden. Hier vind je ook de veelgestelde vragen als het downloaden niet lukt en vind je de contactgegevens van de uitgever. Zij kunnen je verder helpen met het downloaden van de bestanden.

Ik kan de audio bestanden die horen bij het ‘Aandacht Werk(t)boek Stilzitten als een kikker’ niet vinden, of het lukt me niet deze te downloaden.

Bij het werkboek Stilzitten als een kikker worden 6 downloads aangeboden. Deze kunnen je downloaden via de website www.zittenalseenkikker.nl

Op pagina 99 van het boek staat de verwijzing naar deze site plus een code die je moeten invullen. Als je dat gedaan hebt krijg je een bevestigingsmail toegestuurd met een link naar de bestanden. Bekijk de Veelgestelde vragen op www.zittenalseenkikker.nl waar je ook de contactgegevens van de uitgever. Zij kunnen je verder helpen met het downloaden van de bestanden.

De CD bij het boek werkt niet

De bestanden zijn via een computer of een cd speler die mp3 bestanden kan afspelen te beluisteren.