ONLINE OPLEIDINGEN

De Stichting Academie voor Mindful Teaching is een internationaal Mindfulness opleidingsinstituut. Steeds vaker kregen wij de vraag of het volgen van opleiding aan de AMT ook online mogelijk is. En ja… dat kan! Vanaf april 2020 is het online volgen van onze diverse opleidingen én nascholingen wereldwijd een feit. We hebben er inmiddels veel positieve ervaring mee opgedaan. Daarnaast blijven we, waar mogelijk, in elk land ook graag fysiek aanwezig voor opleidingen op locatie.

Kwaliteit van de online opleiding aan de AMT

Alle online opleidingen aan de AMT hebben dezelfde inhoud en werkwijze als de opleidingen op locatie. Het vraagt ook om dezelfde aanwezigheid, oefening in (zelf)compassie en verbinding met elkaar. Al onze online opleidingen worden persoonlijk en live door zeer ervaren AMT docenten gegeven. Hierdoor blijft de interactie, de verdieping en verruiming van het bewustzijn, het inspelen op persoonlijke vragen en het delen van ervaringen van deelnemers heel goed mogelijk. Wij garanderen privacy. Hechten veel waarde aan optimale opleidingsomstandigheden. En vinden persoonlijk contact en begeleiding belangrijk. Het certificaat die je na de opleiding ontvangt, is dan ook gelijk aan het certificaat van de opleidingen op locatie.

Voorwaarde deelname aan een online opleiding

Net als dat onze deelnemers van ons verwachten dat wij ons 100% inzetten, verwachten wij van onze deelnemers dat zij met aandacht en inzet zullen deelnemen aan de gekozen opleiding, ook online. Het is daarom belangrijk dat je ongestoord in een ruimte kunt werken, dat je beschikt over een goede internetverbinding en dat jouw computer of laptop beschikking heeft over een webcam en een microfoon. Verder zijn de voorwaarden voor de opleiding gelijk aan de opleidingen op locatie.

De opleidingen die we online in het Engels en in het Nederlands aanbieden zijn:

Wil je meer weten over onze opleidingen, klik dan hier. Kijk in onze Agenda om te zien welke online opleidingen er binnenkort starten.

Agenda

AANMELDEN

CONTACT