LANDGOED DE HEUVELKAMP

Het is hier goed toeven, bij ons trainingscentrum De Heuvelkamp. Ruimte, weldadige rust en gastvrijheid zijn de sleutelwoorden.

Landgoed De Heuvelkamp
Kerkweg 7
3832 RH Leusden

Met de auto naar Landgoed De Heuvelkamp

Landgoed De Heuvelkamp in Leusden is uitstekend bereikbaar met de auto. Bij de locatie heb je ruim gelegenheid om je auto te parkeren.

Vanaf Amsterdam, Zwolle of Apeldoorn:
Bij klaverblad Hoevelaken richting Utrecht. Na 5 km afslag Leusden-Zuid/ Woudenberg. Onder aan deze afslag linksaf onder het viaduct door en direct bij het verkeerslicht rechtsaf. Je bevindt je op de Dodeweg en rijdt deze tot het viaduct. Net voor het viaduct ga je linksaf de Kerkweg op en na ongeveer 100 meter vind je Kerkweg nummer 7. Parkeren kan op het terrein!

Vanaf Arnhem:
Via Rijksweg Arnhem-Utrecht; afslag Maarsbergen richting Amersfoort. Op de rotonde voor Woudenberg rechtdoor, richting Leusden. Doorrijden tot het viaduct van de A28 bij Amersfoort. Voor het viaduct linksaf. U bevindt zich op de Dodeweg. Net voor het viaduct ga je linksaf de Kerweg op en na ongeveer 100 meter vind je Kerkweg nummer 7. Parkeren kan op het terrein!

Vanaf Utrecht:
Volg de A28 richting Amersfoort, afslag 6 Leusden-Zuid/Woudenberg. Onder aan deze afslag ga je bij het verkeerslicht direct rechtsaf (parallel terug langs de A28!). Je bevind je op de Dodeweg. Net voor het viaduct ga je linksaf de Kerkweg op en na ongeveer 100 meter vind je Kerkweg nummer 7. Parkeren kan op het terrein!

Navigatie
Via de navigatiesystemen kom je uit bij een doodlopende weg. Stel je navigatie daarom in om via de Dodeweg te rijden, 100% zekerheid!

Google Maps
Als je Google Maps gebruikt om naar Landgoed De Heuvelkamp te rijden, dan kun je het beste Het Coachhuis invoeren. Je komt dan precies goed uit.

 

 

Met het Openbaar Vervoer naar Landgoed De Heuvelkamp

Vanaf NS-station Amersfoort kun je met de Regiotaxinaar Landgoed De Heuvelkamp reizen. De Regiotaxiis een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Wil je gebruik maken van de Regiotaxinaar Landgoed De Heuvelkamp? Dit regel je door tot 1 uur van tevoren met de Regiotaxi te bellen op nummer 0900-1122445. Dat geldt ook voor je terugreis naar het station. Houdt in beide gevallen rekening met een wachttijd van ongeveer 30 minuten. 

Je kunt ook reizen met de NS Zonetaxi, de opvolger van de treintaxi. Van het station naar Landgoed De Heuvelkamp reis je voor € 9,-. Op het station staat een NS Zonetaxi zuil waar je je kunt melden. Of bel 033-4753333. De NS Zonetaxi combineert mensen niet met elkaar.

Met de OV-fiets
Bij rijwielshop en fietsenstalling Eckman op het stationsplein kun je voor € 6,- per dag een fiets huren. Neem legitimatiebewijs mee en je betaalt een borg van € 50,-. Stippel de route online uit.

Landgoed De Heuvelkamp

Kerkweg 7, 3832 RH Leusden