NASCHOLINGEN

Na afronding van de opleiding aan de AMT is het verplicht om minimaal eenmaal per jaar een nascholing te volgen. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van de trainers hoog te houden. Ook is het van belang om de ervaring te verdiepen en de kennis ‘up-to-date’ te houden; er gebeurt en verandert veel. Meestal in een korte tijd. Ontmoeting, inspiratie, tijd en aandacht hebben voor elkaar en het volgen van nieuwe ontwikkelingen zijn begrippen die goed bij ons passen.

Nascholingen volgen bij de AMT

Gedurende het hele jaar bieden we verschillende nascholingen aan, zoals Stiltedagen, Masterclass Inquiry, Masterclass compassie, Boeddhistische Psychologie, “Lastig gedrag“ en meer. Alle nascholingen kun je vinden op de website.

Voor de meest actuele informatie over de eerstvolgende nascholing: klik op Agenda. En… meld je aan.

Externe nascholingen

De jaarlijkse nascholingen kunnen ook bij andere aanbieders gevolgd worden, zowel in Nederland als ook in het buitenland. Meer informatie hierover krijg je tijdens de opleiding. Heb je vragen over een nascholing, of wil je dat je nascholing bij ons bekend wordt? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar amt@elinesnel.com.

“Elke nascholing is geeft me weer energie en nieuwe inzichten om door te gaan op het pad van Mindfulness voor kinderen. Het heeft mijn leven verandert. Het aanbod is interessant en biedt veel afwisseling. De 2-daagse nascholing Inquiry die ik volgde bij de AMT was top! Zowel op persoonlijk als professioneel vlak is dit echt en aanrader voor iedereen die Mindfulness trainingen geeft aan kinderen, jongeren of volwassenen.” – Alexander Bakker

Agenda

AANMELDEN

CONTACT