COVID-19 MAATREGELEN

Nu de wereld in de ban is van de COVID-19 pandemie vraagt dit ook van ons om maatregelen te nemen voor jullie en onze veiligheid. Gelukkig kunnen onze opleidingen altijd doorgaan. De opleidingen tot kinder- en jongerentrainer zijn namelijk allemaal ook geschikt om online te volgen. Hetzelfde geldt voor de achtweekse MBSR en MIO trainingen.

Dit betekent dat het kan gebeuren dat een opleiding of training op het laatste moment vanwege wijzigende RIVM maatregelen omgezet wordt in een online opleiding/training. Ook kan het gebeuren dat de opleiding of training die je op locatie gestart bent, ineens moet worden omgezet in een online opleiding of training. Op deze manier kunnen we de opleidingen toch continueren. We vragen hierbij om jullie begrip en flexibiliteit. Wanneer hier vragen over zijn kun je altijd contact opnemen met ons.

 

Onze online opleidingen en trainingen zijn allemaal live. Er is niets vooraf opgenomen. Voor meer info over onze opleidingen; klik hier.

Ten tijde van de COVID-19 pandemie verzoeken we je dringend om te alle tijden tijdens de opleidingen op locatie de geldende RIVM maatregelen in acht te nemen. Dit houdt in ieder geval in:

– Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van de andere deelnemers en de trainer

– Draag een mondkapje wanneer je je verplaatst. Enkel wanneer je op je plaats zit mag je deze afdoen.

– Wanneer je milde klachten hebt, zoals keelpijn, hoesten, loopneus, verhoging neem je contact op met ons en blijf je thuis. Je kunt de lesdag dan op een later moment inhalen.

– De maaltijden zullen door de opleider worden geserveerd. De opleider zorgt hierbij voor de juiste beschermingsmiddelen. Op deze manier kan het virus zich niet via het bestek verspreiden naar andere deelnemers.

Agenda

AANMELDEN

CONTACT