Vind een kindertrainer

De evidenced based Methode Eline Snel en wordt overal ter wereld gegeven. In februari 2015 hadden meer dan 6000 kinderen de training gevolgd, met veel plezier. Zij werden getraind door één van de meer dan 480 kindertrainers die de Academie voor Mindful Teaching heeft opgeleid, zowel in Europa als in Azië.

Daarbij wordt de aandachtstraining inmiddels op vele scholen in het binnen- en buitenland toegepast. In het basis- en voortgezet onderwijs. Maar ook in de GGZ en de particuliere praktijk heeft ‘de kikker’ zijn weg gevonden.

Via de wereldkaart kun je gecertificeerde kinder- en jongerentrainers voor particulieren vinden, bij jou in de buurt. Ook de scholen, en GGZ instellingen waarop de ‘Aandacht werkt! training wordt gegeven vind je op de kaart terug.

vind een trainer

 

Kosten particuliere kindertrainers

De kosten van de aandachtstraining in de Methode Eline Snel zijn verschillend per trainer en/of instelling. Het is de moeite waard om bij je verzekering te informeren of de training vergoed wordt. De Amersfoortse vergoedt de training voor een gedeelte en ook bij andere verzekeraars kun je soms de trainingskosten declareren. Wij adviseren je om bij twijfel je nota altijd op te sturen.

 

Wil je dit delen? Dat kan via de onderstaande buttons

 

error: Content is protected !!