SITTING STILL APP

(De Sitting Still App van Eline Snel is er in het Nederlands, Frans en Engels)

Last van stress? Moeite met concentreren voor een examen? Behoefte aan wat meer zelfvertrouwen? De Sitting Still App is een prettig en toegankelijk alledaags hulpmiddel om je denkhoofd tot rust te brengen. In verbinding met je lichaam te zijn. En… te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Een ont-streste geest leert beter, is vriendelijker naar zichzelf, piekert minder over de toekomst of het verleden en slaapt beter. Het is fijn als je jezelf dagelijks een momentje gunt om op adem te komen in de hectische maatschappij waarin je leeft.

Sitting Still App

De Sitting Still App is speciaal ontwikkeld voor jongeren, maar geeft ook veel volwassenen thuis en in korte pauzes op het werk, de mogelijkheid om te oefenen in aandacht. Geen gewone aandacht, maar vriendelijke, bewuste en vooral open aandacht. Aandacht voor wat je voelt, denkt of ervaart. Precies dit soort aandacht kan je helpen tot rust te komen op momenten van stress, paniek, onzekerheid of wat anders. Het geeft je vertrouwen en het besef dat je zelf invloed kunt uitoefenen op de manieren waarop je wilt reageren op spanningen of op situaties die je niet fijn vindt. Je kunt de golven in je leven nu eenmaal niet tegenhouden, maar je kunt er wel op leren surfen, en dat maakt een groot verschil!

SITTING STILL APP DOWNLOADEN

De Sitting Still App is te downloaden in de App Store of the Google Play Store

De Sitting Still App is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Bij de Instellingen van de App kun je zelf van taal veranderen.