Nascholing en stilteretraite

Nascholing

Na afronding van de opleiding aan de AMT is het verplicht om minimaal eenmaal per jaar een nascholing te volgen. We vinden het namelijk belangrijk om de kwaliteit van de kindertrainers hoog te houden. Ook denken we dat jullie erbij gebaat zijn de ervaring te verdiepen en de kennis ‘up to date’ te houden: Er gebeurt veel, en meestal in een korte tijd. Ontmoeting, tijd en aandacht hebben voor elkaar en nieuwe ontwikkelingen zijn onderdelen die bij ons passen. Voor actuele informatie over de eerstvolgende nascholing bekijk je de agenda.

Retraite

Deelname aan de eenmalige vijfdaagse stilteretraite is verplicht binnen 2 jaar na aanvang van de opleiding aan de AMT. De stilteretraite kan bij Eline Snel gevolgd worden, bij Frits Koster of bij iemand anders naar keuze. Tijdens deze stilteretraite verdiep je de eigen meditatie-ervaring. Onverwachte inkijkjes in persoonlijke (soms onbewuste) processen en kostbare innerlijke rust maken je batterij weer vol en je denkhoofd wat meer leeg.

Eline organiseert eenmaal per jaar een stilteretraite in Gerona, Spanje, en daarnaast ook in Nederland. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid. Hier vind je ook informatie over de kosten. 

Mediteren op het strand van Gerona

Mediteren op het strand van Gerona

 

Klik op één van de onderstaande buttons om deze informatie te delen