AMT kindertrainer (4-12 jaar)

AMT Basisopleiding tot Mindfulness Kindertrainer (4-12 jaar)jongetje_kinderen

De opleiding tot AMT kindertrainer kwalificeert je om volgens de Methode Eline Snel (‘Aandacht werkt!’) trainingen te geven in mindfulness aan kinderen van 4-12 jaar, op school, instelling of eigen praktijk.

Duur van de opleiding: zes intensieve trainingsdagen verspreid over negen maanden. Het zelf geven van een achtweekse pilot, het maken van een verslag en het aanvragen en hebben van een supervisiegesprek zijn onderdeel van de opleiding.

De kosten zijn € 1400 en excl. verplichte supervisie à € 75,00Hier lees je wat allemaal inbegrepen zit in deze prijs>>

Inhoud van de opleiding

Tijdens de zes intensieve trainingsdagen van de basisopleiding tot mindfulness kindertrainer werken we interactief en ervaringsgericht. Lees meer >>

Na de AMT-opleiding

Na je certificering als AMT kindertrainer in de Methode Eline Snel zijn een vijfdaagse stilteretraite en eenmaal per jaar een AMT-nascholing noodzakelijke onderdelen om je certificering te behouden. Lees hier meer over deze onderdelen.

En na de basisopleiding tot kindertrainer kun je je nog verder specialiseren door een AMT Extra module te volgen. Lees meer >>

Deelname voorwaarden
Lees hier de voorwaarden voor deelname >>

 

Aanmelden

Ik heb nog nooit eerder een opleiding gevolgd waarin zoveel vriendelijke persoonlijke aandacht gegeven wordt en zoveel ervaring en professionaliteit samen komen. Terwijl ik toch aardig wat trainingen en opleidingen gedaan heb!

– Opmerking van een cursist