Nieuwsbrieven

AMT zomer nieuwsflash 2019, 29 juli 2019

 “Je hoeft niet ver te reizen om je ziel naar de zon te keren” Het schemert een beetje. Een lieveheersbeestje schuifelt rustig  over de groene huid van de watermeloen…. Het is zomer. De tijd van rustig schuifelen in plaats van ademloos rennen is aangebroken. Tropische dagen strekken zich lang en loom uit tot zwoele avonden. Stranden […]

Lees verder

AMT nieuwsbrief juni 2019, 14 juni 2019

De gouden vonk en ….. dingen die er toe doen Ga even zitten, en blijf ook even zitten, spring niet meteen op om “iets” te gaan doen. Daar zal straks nog genoeg tijd voor zijn. Laat je schouders zakken tot waar ze, van nature, horen te zitten en adem….adem het begin van de zomer in. […]

Lees verder

AMT Nieuwsbrief Januari 2019, 24 januari 2019

In de tijd waarin we nu leven komen we op tienduizenden manieren in contact met lijden, ontberingen van mensen, van kinderen of dieren. Via het nieuws, de sociale media. En dan  ineens is het onze beurt. Onverwacht lijkt de kamer stil te staan. We voelen het al een tijdje aan, maar nu weten we het zeker. […]

Lees verder

AMT Kerst Nieuwsbrief, 21 december 2018

Het is winter. En bijna kerst. Je kunt het zien, voelen en ruiken. Witte rijp schittert als juwelen op het gras. Zacht, geurig dennengroen vermengd zich met stroperige hars. Vrolijke rode besjes bungelen genoeglijk in knusse clubjes aan een tak. Dicht bij elkaar lijken ze het ergens over te hebben. Waar praten ze over? 

Lees verder

AMT Nieuwsbrief, 21 oktober 2018

Het is zover. Het is vroeg. Het is nog donker. De lucht is zwanger van zachte herfstgeuren. Bekende en meer onbekende gezichten vinden hun weg over het bedauwde gras. Een  vroege vogel laat van zich horen. Alles is nieuw. De schaduwen van de nacht lossen langzaam op. Net als onze vaste dagelijkse routines. 

Lees verder

AMT Winternieuwsbrief, 5 maart 2018

Als ik in de wieg gelegd zou zijn om te kunnen schilderen, dan zou ik geluk willen schilderen. Niet de instant- “kijk mij nu eens gelukkig zijn” taferelen, die je op Facebook of Instagram tegenkomt. Maar gewoon, alledaags geluk.

Lees verder

AMT Zomernieuwsbrief, 30 juni 2017

Het is zomer. Je kunt het voelen, ruiken. De zon zindert. Het is warm in de klas. En druk. Ineens begint een van de kinderen te schreeuwen om daarna moeiteloos over te gaan in heel…. heel hard huilen.

Lees verder

AMT Kerstnieuwsbrief, 15 december 2016

Deze nacht ging ik mijn bed uit om naar buiten te kijken. Het was stil… Een vredige eenvoud van stille levendigheid. Nachtelijke natuur.  

Lees verder

AMT Zomernieuwsbrief 2016, 26 augustus 2016

Er zijn van die perioden in ons leven, die zich niets van de zomer aantrekken. Van die perioden dat het heel hard waait in je leven, ongeacht de seizoenen.

Lees verder

AMT Kerstnieuwsbrief, 22 december 2015

Een groot deel van onze tijd zijn we bezig met gewone dagelijkse dingen zoals werken, het vuilnis buiten zetten, zorgen dat je op tijd komt bij het sportveld van je kinderen, de hond uitlaten, de kerstspullen van zolder halen en lijstjes maken.

Lees verder