Nieuw: Bring a friend korting!

Bring a Friend kortingVoel jij je ook regelmatig nieuwsgierig?

Bring a friend is een supergoed idee voor het krijgen van korting tijdens deelname aan opleidingen van de AMT. De totale korting geldt voor 1 tot 3 extra nieuwe deelnemers. Zowel jij als de nieuwe deelnemer ontvangen 100 euro p.p. na start van de eerste dag van de opleiding of genoemde training van de nieuw aangebrachte cursist.

  • Als jij en een vriend(in) samen enthousiaste deelnemer worden aan de opleiding tot Mindfulness Kindertrainer en/of de jaaropleiding tot trainer in Mindful Parenting & Teaching Trainer krijg je beiden 100 euro korting op de opleidingsprijs
  • Als jouw vriend(in) start met de opleiding tot Mindfulness Kindertrainer en jijzelf de de Specialisatie tot Mindfulness Jongerentrainer wilt gaan volgen, dan ontvangt je vriend(in) 100 euro korting en jij ontvangt €50 korting op de opleidingsprijs.
  • Bij deelname van jou en een vriend of vriendin aan de MBSR training van Eline Snel of de 8-weekse Mindful Parenting & Teaching training ontvang ontvangen jullie, zodra jullie beiden beginnen met de 8-weekse training, 50 euro korting p.p.
  • De bring a friend bonus geldt uitsluitend wanneer de nieuwe cursist de eerste lesdag of bijeenkomst heeft gevolgd.
  • Een nieuwe cursist is iemand die niet eerder een opleiding of training bij ons heeft gevolgd.

Kijk in de agenda voor de start van de opleidingen! Graag zien we jullie binnenkort!