Locatie

Alle achtweekse mindfulnesstrainingen, AMT nascholingen en workshops vinden plaats op een prachtige plek in de bossen van Leusden: Landgoed de Heuvelkamp.

Coachhuis

Adres

Landgoed De Heuvelkamp
Kerkweg 7
3832 RH Leusden

Grotere kaart weergeven

Met de auto
Landgoed De Heuvelkamp in Leusden is uitstekend bereikbaar met de auto. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig bij de locatie.

Vanaf Amsterdam, Zwolle of Apeldoorn: Bij Klaverblad Hoevelaken richting Utrecht. Na 5 km. afslag Leusden-Zuid/ Woudenberg. Onder aan deze afslag linksaf onder het viaduct door en direct bij het verkeerslicht rechtsaf. U bevindt zich op de Dodeweg en rijdt deze tot het viaduct. Net voor het viaduct gaat u linksaf de Kerkweg op en na ongeveer 100 meter vind u Kerkweg nummer 7. Parkeren kan op het terrein!

Vanaf Arnhem: Via Rijksweg Arnhem-Utrecht; afslag Maarsbergen richting Amersfoort. 
Op de rotonde voor Woudenberg rechtdoor, richting Leusden. Doorrijden tot het viaduct van de A28 bij Amersfoort. 
Voor het viaduct linksaf. U bevindt zich op de Dodeweg. Net voor het viaduct gaat u linksaf de Kerweg op en na ongeveer 100 meter vind u Kerkweg nummer 7. Parkeren kan op het terrein!

Vanaf Utrecht: volg de A28 richting Amersfoort, afslag 6
Leusden-Zuid/Woudenberg. Onder aan deze afslag gaat 
u bij het verkeerslicht direct rechtsaf (evenwijdig terug langs de A28!). U bevindt zich op de Dodeweg. Net voor het viaduct gaat u linksaf de Kerweg op en na ongeveer 100 meter vind u Kerkweg nummer 7. Parkeren kan op het terrein!

Navigatie
Via de navigatiesystemen kom je uit bij een doodlopende weg. Stel je navigatie daarom in om via de Dodeweg te rijden. 100% zekerheid!

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Amersfoort kunt u met de Regiotaxi. De Regiotaxi is een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Indien u vanaf het station een regiotaxi naar Landgoed De Heuvelkamp wilt bestellen kunt tot 1 uur van tevoren bellen met de regiotaxi (tel. 0900-1122445). Indien u een regiotaxi naar het station wilt bestellen kunt u dit een uur van tevoren melden (tel. 0900-1122445). Houdt u in beide gevallen rekening met een wachttijd van ongeveer 30 minuten.

Met de NS Zone-taxi, opvolger van de treintaxi. Van het station naar Landgoed De Heuvelkamp voor € 9,-. Op het station staat een NS zonetaxizuil waar u zich kunt melden. U kunt ook bellen naar 033-4753333. De NS Zonetaxi combineert mensen niet met elkaar.

Met de OV fiets
Bij rijwielshop en fietsenstalling Eckman op het stationsplein kunt u voor € 6,- per dag een fiets huren. U dient een legitimatiebewijs mee te nemen en een borg van € 50,- te betalen. OV-fietsen. Uw route kunt u online uitstippelen.

 

Wil je dit delen? Dat kan via de onderstaande buttons