Kosten en vergoeding

Kosten 

  • Particulieren: 450 euro
  • Bedrijven: 695 euro
  • Mindfulness in onderwijs en GZ: vraag de informatiebrochure aan of neem contact op met Eline Snel via info@elinesnel.nl

 

Mensen met een inkomen onder de 1600 euro bruto per maand kunnen persoonlijk contact opnemen met Eline Snel (via 06-14435232) om in overleg een cursusbedrag af te spreken.

In de prijs inbegrepen zijn: vier oefen-cd’s (of usb-stick), een werkboek, koffie en thee, de zes uur durende stiltedag en een overheerlijke lunch op de stiltedag.

Vergoeding via verzekeraars bij diverse klachten

De achtweekse mindfulnesstraining vergoed krijgen? Gelukkig kan dat bij een aantal zorgverzekeraars, meestal met een vergoeding tot een vastgesteld maximum. Bekijk de PDF om te zien of jouw verzekeraar er tussen staat en via welke polissen de training vergoed wordt.

Voorwaarden: de MBSR of MBCT moet gegeven worden door mindfulnesstrainers die VMBN lid ‘categorie 1’ zijn. Dit is het geval bij mindfulnesstrainer Eline Snel.

 

Lijst verzekeraars

 

Vergoeding via verzekeraars bij burn-out 

In 2015 gaan verzekeraars VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen en IZA Overig in het aanvullende pakket mindfulness vergoeden bij burn-out klachten. De vergoeding zal rond de 350 euro per cliënt zijn (maar check de polis voor de precieze bedragen). Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse MBSR of MBCT (beide zijn mogelijk) voor verzekerden van vanaf 18 jaar met burn-out klachten.

Voorwaarden: De MBSR of MBCT moet gegeven worden door mindfulnesstrainers die VMBN-lid ‘categorie 1’ zijn. Dit is het geval bij mindfulnesstrainer Eline Snel. Verder moet de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De deelnemers kan de verwijsbrief samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar.

 

Wil je dit delen? Dat kan via de onderstaande buttons