Mindfulness voor kinderen

Veel kinderen en jongeren hebben moeite met concentreren. Ze slapen niet goed, maken zich druk en hebben zorgen. Ze hebben ook moeite met ontspannen, of zomaar even niets doen. En ze zijn doorlopend online. Hun hoofd is te vol, de prikkels teveel.

Ze ‘moeten’ zo veel. Van zichzelf, van de school, van de maatschappij. Hoe leer je kinderen zichzelf tot rust te brengen, te stoppen met piekeren, te vertrouwen op kwaliteiten in zichzelf en zich staande te houden in deze veeleisende 21ste eeuw?

“Je kunt de golven in je leven nu eenmaal niet tegenhouden
maar je kunt wel leren surfen”

kikker surfendkl(2)

 

De Training
De Methode Eline Snel is een aandachtstraining voor kinderen en jongeren van 4 t/m 19 jaar. Lees meer over de Methode Eline Snel >> 

Op zoek naar een gecertificeerde kindertrainer?
Via de wereldkaart kun je gecertificeerde kinder- en jongerentrainers voor particulieren vinden, bij jou in de buurt. Ook de scholen, en GGZ instellingen waarop de Methode Eline Snel training wordt gegeven vind je op de kaart terug.

vind een trainer

Het Kikker Keurmerk

In de Methode Eline Snel is de kikker een belangrijk symbool. Kindertrainers en jongerentrainers die de aandachtstraining mogen geven zijn gecertificeerd door de Academie voor Mindful Teaching en dragen het ‘Kikker Keurmerk’. Lees hier meer over >>

Wil je dit delen? Dat kan via onderstaande buttons