Vanaf 14 september Mediteren met Eline Snel

Kiezen tussen wat dringend is en wat belangrijk is

Mediteren met Eline SnelDit is een uitnodiging om onze geest onvermoeibaar te beschermen. Tegen overbelasting en de opdringerigheid van ons drukke bestaan. Wat ziet het er van buitenaf simpel uit… De ogen dicht of bijna dicht… aandacht bij de beweging van de adem… En dan…

Dan begint het leren… leren om de innerlijke onrust tot bedaren te brengen. Zonder iets te forceren… Zonder iets buiten te sluiten of zo nodig af te willen leren. Maar je te laten ontroeren door het leven. Ermee in contact te zijn. Met alles binnen in je en buiten je.

Ervaar dagelijks dat het belangrijk is… Om niet op alles wat dringend lijkt te hoeven reageren. Meditatie helpt hierbij.

Ervaring met meditatie is niet nodig. Zin om een half uurtje per week te oefenen wel. Doe je mee?

Vanaf donderdag 14 september 2023

Door de grote behoefte en het gemak om het digitaal te kunnen doen in je eigen ruimte, gaan we ook vanaf 14 september door met 6 donderdagavonden van 20.00 tot 20.30 uur. Sluit je aan. Het doet je goed. Klik op deze link om je aan te melden.

Elke avond is anders dan de voorgaande serie, dus je kunt ook gewoon doorgaan met de komende serie van zes avonden. Je bent van harte welkom.

Dit programma is geschikt voor iedereen, met of zonder meditatie-ervaring.