Medewerkers

Eline Snel

Eline Snel

Directeur en oprichter AMT

Eline (1954) richtte in 2009 de Internationale Academie voor Mindful Teaching op, om professionals uit het onderwijs en de (geestelijke) gezondheidszorg te trainen in de Methode Eline Snel ('Aandacht Werkt!'), mindfulness voor kinderen en jongeren. Deze methode ontwikkelde ze vanuit de praktijk. Daarnaast geeft ze als mindfulnesstrainer achtweekse MBSR-trainingen aan particulieren. Voor kinderen, jongeren en hun ouders schreef ze twee boeken: Stilzitten als een Kikker (2012) en Ruimte Geven en Dichtbij Zijn (2014). Van Stilzitten als een Kikker zijn inmiddels meer dan 500.000 exemplaren verkocht in meer dan 33 landen. Lees verder

+(0)33 49 42 069

Jan-Paul Buijk

Jan-Paul Buijk

Docent

Mijn persoonlijke drijfveer bij het trainen van kinderen is om hen het roer van hun eigen schip steviger in handen te geven. De golven van school en hun leven zullen even hoog zijn als voorheen, maar met de juiste koers kunnen ze beter bevaren worden.

Peggy Carlier

Peggy Carlier

Docent

Ik leer kinderen op een speelse manier om aandacht te hebben en bij zichzelf te blijven. Thema’s die voorbij komen tijdens de training zijn: concentratie, je zintuigen, geduld, luisteren naar je lichaam, aardig zijn voor jezelf en anderen. De mindfulnesstraining heeft als doel kinderen weerbaar te maken, nu en later.

+31 (0)6 46115420

Mark Hansen

Mark Hansen

Docent

Als kinder- en jeugdpsycholoog leerde ik kinderen vanuit de cognitieve gedragstherapie om zogenaamde niet-helpende gedachtes te vervangen door helpende. Alsof die niet-helpende gedachtes er niet mochten zijn. Daar had ik moeite mee. Ik wil de kinderen leren omgaan met parels en puzzels die het leven hen brengt op een manier die meer past bij mij vanuit mijn persoonlijke ervaringen met mindfulness. Ik heb al veel mooie effecten gezien bij kinderen met een psychiatrische diagnose. Maar ik vind dat alle kinderen de voordelen van mindfulness moeten kunnen ervaren.

+31 (0)6 14386367

Astrid Hollander-Suijker

Astrid Hollander-Suijker

Back Office Manager en Coördinatie onderzoek mindfulness op school

Het is ontzettend fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de Academie voor Mindful Teaching. Ik werk met erg veel plezier voor Eline Snel. Het is inspirerend om van dichtbij haar bevlogenheid te kunnen ervaren en de manier waarop zij zich inzet voor Mindfulness wereldwijd. Bij mij kun je terecht voor alles rondom inschrijvingen van trainingen bij de internationale Academie voor Mindful Teaching.

+31 (0)6 38296166

Ingrid Kroeze

Ingrid Kroeze

Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk en fijn mindfulness kan zijn en ben blij dat ik betrokken ben bij de Academie voor Mindful Teaching. Ik ben het aanspreekpunt voor de webshop en help jullie graag met alle vragen en opmerkingen over onze producten en bestellingen.

+31 (0)6 15 39 85 17