Medewerkers

Eline Snel

Eline Snel

Oprichter, eigenaar en internationaal directeur van de AMT

Binnen ons AMT team hou ik me graag bezig met het ontwikkelen van ( nieuw) training- en opleidingsmateriaal,  het ontwikkelen van Mindfulness Apps voor kinderen en het schrijven van boeken.

Het geven van trainingen en workshops in binnen-en buitenland doe ik met hart en ziel. De jaarlijks terugkerende stilteretraite in Spanje geeft rust in een druk bestaan. Als key note spreker word ik regelmatig uitgenodigd op congressen in het buitenland en in Nijmegen ben ik verbonden als gastdocent aan de Radboud universiteit op het gebied van Mindfulness voor kinderen.

Mijn boeken Stilzitten als een Kikker voor ouders van kinderen van 4 -12 jaar ( 2010) en Ruimte geven & dichtbij zijn voor ouders van jongeren ( 2014) zijn in 44 landen uitgegeven  en in 30 talen vertaald.

In de AMT zal ik met Mark Hansen samen de toekomstige koers bepalen. Niet alleen schatbewaarder zijn. Maar ook de kwaliteit van onze opleidingen garanderen en waar mogelijk verbeteren. Nieuwe ontwikkelingen hoofd en hart bieden. Wat we doen is wie we zijn !

 

+31 (0)6 14435232‬

Mark Hansen

Mark Hansen

Algemeen directeur

Binnen de AMT ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. Ik doe dit met enorm veel bevlogenheid samen met ons fantastische team. Vanuit mijn achtergrond als medisch kinder- en jeugdpsycholoog ben ik er trots op dat we met de AMT steeds meer kinderen kunnen bereiken met mindfulness, dankzij de vele mindful teachers die we mogen opleiden vanuit alle verschillende werkvelden.

Daarnaast geef ik trainingen binnen onze opleidingen in Nederland, en wanneer nodig in het buitenland. Als opleider vind ik het belangrijk een veilige sfeer te creëren binnen de groep, zodat er een optimaal leerklimaat ontstaat. Zowel tijdens als buiten de lesdagen om probeer ik zo veel mogelijk beschikbaar te zijn voor de cursisten. Mijn stijl als opleider kenmerkt zich door rust, humor en en toegankelijkheid. Ik kijk er naar uit je tijdens één van de trainingen te ontmoeten.

+31 (0)6 41 79 40 28

Jan-Paul Buijk

Jan-Paul Buijk

Opleider

Als opleider van de AMT sta ik met hart en ziel achter de methode ‘Aandacht Werkt!’ die jonge kinderen en jongeren meer grip en rust geeft in hun vaak al heel hectische wereld. Zowel vanuit mijn praktijkervaring in het onderwijs als mijn achtergrond als onderwijskundige ben ik ervan overtuigd dat we met de train-de-trainer aanpak de meest effectieve methode hebben om zoveel mogelijk kinderen op zeer kosten efficiënte wijze in aanraking te brengen met mindfulness. Elke zomer verzorg ik vanuit de AMT een 5 daagse stilteretraite in Nederland zodat ook kindertrainers uit het onderwijs deel kunnen nemen.

Tijdens de trainingen merk ik dat veel cursisten vanuit hun begrijpelijke motivatie en gedrevenheid hun eigen lat vaak erg hoog leggen. Deze druk probeer ik te relativeren door hen duidelijk te maken dat je met deze training je ‘rijbewijs’ als kindertrainer ontvangt maar dat je jezelf zo’n 2 jaar mag gunnen om mindful te leren rijden. In een open, uitnodigende sfeer, waar gelachen mag worden, ontstaat een fijne leeromgeving waar je kennis, inzicht en ervaring opdoet om met vertrouwen in je eigen praktijk toe te passen.

+31 (0)622513841

Peggy Carlier

Peggy Carlier

Opleider

Ik leer kinderen op een speelse manier om aandacht te hebben en bij zichzelf te blijven. Thema’s die voorbij komen tijdens de training zijn: concentratie, je zintuigen, geduld, luisteren naar je lichaam, aardig zijn voor jezelf en anderen. De mindfulnesstraining heeft als doel kinderen weerbaar te maken, nu en later.

+31 (0)6 46115420

Mirjam Gatsma

Mirjam Gatsma

Back Office Manager

De AMT is veelzijdig, en dus zo ook het werk als Back Office Manager. Met veel enthousiasme zal ik proberen je zo goed mogelijk te helpen. Bij mij kun je terecht voor alle vragen en praktische zaken rondom een opleiding, training of een nascholing. Ook zal ik je bijstaan tijdens jouw opleiding tot gecertificeerde kindertrainer. Ik zal je helpen bij het plannen van de lesdagen, antwoord geven op praktische zaken en uiteindelijk zal je van mij het felbegeerde certificaat ontvangen. Natuurlijk help ik je ook graag met andere vragen die je wellicht hebt. Schroom niet en mail mij gerust. Hopelijk spreek ik je snel!

+31 (0)6 83 08 37 24

Ingrid Kroeze

Ingrid Kroeze

Webshop manager

Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk en fijn mindfulness kan zijn en ben blij dat ik betrokken ben bij de Academie voor Mindful Teaching. Ik ben het aanspreekpunt voor de webshop en help jullie graag met alle vragen en opmerkingen over onze producten en bestellingen.

+31 (0)6 15 39 85 17