JE PROFIEL AANPASSEN

Als AMT Eline Snel Methode trainer heb je de mogelijkheid om jezelf te tonen op de “Vind een trainer” kaart. Op deze pagina vind je stap-voor-stap instructies over hoe je je profielinformatie kunt vinden en wijzigen.

1. Toegang tot je profiel
Nadat je bent ingelogd met je accountgegevens op de inlogpagina, word je doorgestuurd naar je  profielpagina.

2. Controleer je profielinformatie
Na het inloggen kom je op je profielpagina. Sommige gegevens kunnen al ingevuld zijn dus we adviseren je om deze te controleren en zo te zien of we over de juiste gegevens beschikken.

Naast je naam staat een klein tandwielicoontje. Als je daarop klikt, verschijnt de optie “Profiel bewerken”. Klik er op.

3. Openbare profielinformatie
Bovenaan het profiel kun je je profielomslagfoto en profiel bewerken. Klik in het gebied van de foto en upload een foto. Dit is niet verplicht. Onder jeprofiel informatie vind je ook je ook je openbare profielinformatie. Alles wat is ingevuld, verschijnt op je profiel en is voor iedereen te zien.

4. Gegevens op de Vind een Trainer kaart
Als je je adresinformatie op de kaart wilt tonen, kun je het volledige adres invoeren. Als je dat niet wilt, heb je de optie om alleen de stad of het land in te voeren. Op die manier ben je nog steeds zichtbaar op de kaart, maar onthul je geen informatie die je niet wilt dat mensen zien.

5. Persoonlijke informatie
De volgende sectie bevat je persoonlijke informatie vinden. Deze velden zijn privé, en kunnen niet gezien worden door het overige bezoekers van de website. Alle informatie waarover we beschikken is al ingevuld. Wij raden je aan deze informatie te controleren, en de ontbrekende velden in te vullen.

6. Administratieve gegevens
Het volgende onderdeel toont je administratieve gegevens. Deze zijn ook privé en niet zichtbaar voor andere bezoekers van de website. We raden je aan deze velden te controleren om te zien of er informatie ontbreekt of kan worden toegevoegd voor administratieve doeleinden.

7. Gegevens opslaan
Als je gegevens hebt aangepast kun je deze daarna opslaan door op de knop Opslaan te klikken. Je vindt deze links aan de onderkant van de pagina. Of gebruik vinkje rechts boven in je profiel.

8. Klaar!
Tijd om mindful achter te leunen en een kop koffie of thee te drinken. Als je iets wilt veranderen weet je nu waar je moet zijn.

Jezelf verwijderen van de Vind een trainer kaart
Wil je je profiel niet langer laten zien op de kaart? Ga naar je accountinstellingen en controleer de privacyinstellingen van uw account. Selecteer “Ja” bij de optie “Verberg mijn profiel voor directory”, en je profiel zal niet meer zichtbaar zijn nadat je op de blauwe “Privacy bijwerken” knop hieronder hebt geklikt.