DONEREN

De Frog Foundation Eline Snel is een ANBI Stichting, die zich inzet voor het algemeen belang van kinderen, wereldwijd. De Academie voor Mindful Teaching heeft geen winstoogmerk en wil zich graag inzetten om ook goede doelen te ondersteunen. We kunnen hier alle hulp goed bij gebruiken!

Doneer aan de Frog Foundation Eline Snel

Steun de Frog Foundation Eline Snel bij het helpen van kinderen in moeilijke omstandigheden. En steun de vele vrijwilligers die al hun liefde, inzet en vaardigheden gebruiken om kinderen te geven wat ze nodig hebben om in hun basis behoefte te kunnen voorzien. Zoals voedsel en veiligheid, maar ook geestelijk en emotioneel welzijn. Uit talloze onderzoeken blijkt dat Mindfulness oefeningen en trainingen hier van grote betekenis bij zijn. Elke kleine bijdrage kan al een groot verschil maken! Voor kinderen ver weg, maar ook dicht bij huis.

Je kunt jouw donatie overmaken op:

NL75 RABO 0371 3709 65 t.n.v. Stichting Frog Foundation Eline Snel te Leusden

O.v.v. donatie in het belang van kinderen

Je kunt ook onderstaande QR code scannen met de fotocamera van je mobiele telefoon, of op de code klikken om direct een bedrag over te maken:

NIEUWS FROG FOUNDATION

Ben je benieuwd naar bijzondere projecten die we al hebben kunnen helpen? Lees dan vooral even het Frog Foundation Nieuws!

Alvast hartelijk dank voor jouw hulp!