Stiltedag mindfulness

03jun10:3016:30Stiltedag mindfulnessAangeboden bij het Han Fortmann Centrum | NijmegenAMT RegioNL

Cursusinformatie

Aanmelden kan hier

Deze stiltedag wordt gegeven in samenwerking met het Han Fortmann Centrum in Nijmegen en geldt natuurlijk ook als nascholing. Mail hiervoor a.u.b. jouw deelnamebewijs na afloop naar amt@elinesnel.com.

Stiltedag

Een stiltedag geeft verdieping aan je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Het brengt je thuis bij jezelf.

Is deze dag iets voor mij?

De stiltedag is bedoeld voor deelnemers die eerder een training ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd bij het Han Fortmann Centrum of elders (8 bijeenkomsten van 2,5 uur). Aan de stiltedag nemen ook deelnemers van de lopende mindfulnesstraining deel.

Door een dag voornamelijk gericht te zijn op wat er zich van binnen afspeelt aan lichaamsgewaarwordingen, gevoelens, emoties en gedachten ontstaat vanzelf een diepere doorleving en inzicht van wat van waarde is in jouw leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen (zit- en loopmeditatie, bewegingsoefeningen, bodyscan) van de mindfulnesstraining aangeboden en daarnaast is er ruimte voor een wandeling in stilte. Tussendoor is er gelegenheid om opmerkzaamheid te oefenen tijdens de lunch en koffie/thee pauzes.

Wat deelnemers ervaren

“Het heeft me zo goed gedaan om echt een dag tijd te nemen voor mezelf en tot rust te komen. Innerlijk verstild ga ik vol vertrouwen terug naar huis”
“De dag heeft mij mooie inzichten opgeleverd waar ik mee verder kan”

Kosten

€ 70,- incl. btw

Kosten zijn inclusief koffie/thee en lichte lunch.

Startniveau

Ervaren, je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd of hebt enige meditatie-ervaring.

more

Tijdschema