AMT-NL | Zingeving aan Zee

17mrt(mrt 17)18:3020(mrt 20)15:00AMT-NL | Zingeving aan ZeeInschrijven >O.b.v. Eline Snel | TerschellingAMT RegioNL

Cursusinformatie

Een prachtige plek, geweldige eigenaars, verschillende appartementen in één gebouw voor overnachting en een heerlijk volpension, zoals je van ons gewend bent. Onder het grote dak de nieuwe meditatieruimte en boven het dak, de helderste sterrenhemel van Terschelling. En…. niet te vergeten… Vlak bij het strand! Word jij ook al enthousiast?

Onder leiding van Eline Snel en Chris te Riele

Voor wie :
– voor iedereen mét en zonder meditatie ervaring
– voor iedereen die behoefte heeft aan meer zachtheid en compassie in het eigen leven en oprechte  zorg wil cultiveren voor het welzijn van zichzelf en anderen
– voor iedereen die die een steentje bij wil dragen ( hoe klein ook) aan een vriendelijker  wereld. 

Wanneer: donderdagavond 17 maart t/m zondag 20 maart 2022

Locatie

Kip of Eiland – Dorpsstraat 83 Hoorn, Terschelling

Een authentieke boerderij met 1x 2 persoons appartement en verder 3-4-5 persoons volledig ingerichte appartementen met tuin en zitje, prachtige meditatieruimte en aparte ruimte voor ontmoeting, bezinning en gezamenlijke maaltijden. Slechts twee minuten lopen naar het bos en 20 minuten naar het strand.

Aankomst en vertrek:
Bij aankomst zal de kamerverdeling bekend worden gemaakt, waarna er ’s avonds al begonnen zal worden met het programma. Het is goed om te weten dat er op donderdagavond geen diner geserveerd zal worden, houd er a.u.b. rekening mee dat je zelf voor aankomst al wat gegeten hebt. Zondag is de lunch de laatste maaltijd, de retraite eindigt uiterlijk om 15.00 uur.

Bootovertocht:
Het is van belang dat iedereen tijdig de bootovertocht boekt, vol is namelijk echt vol! Je kunt de overtocht reserveren bij Rederij Doeksen.

Aankomst donderdagavond: vertrek met de boot van uit Harlingen met de sneldienst 17.30 uur (duur 50 minuten). Deze overtocht is zonder fiets en zonder auto. Aansluitend met de bus naar Hoorn. Wil je met de auto of fiets komen, dan kun je de veerdienst van 15.05 uur nemen. Deze dienst doet er 115 minuten over.

Vertrek zondagavond: vertrek met de sneldienst om 16:25 of de veerdienst van 17:30 uur.

Wil je eerder komen en/of langer blijven, neem dan contact op met Kip of Eiland op info@kipofeiland.nl


Kosten en
Programma:
– Qi Gong in de openlucht
– Begeleide compassiemeditaties
– Loopmeditaties
– Yoga
– Verdieping van en oefenen met compassie en zelfcompassie individueel en in 2 tallen
– Bezinning aan zee
– Los (laten) in het bos
– Iedere middag open tijd van gemiddeld 2 uur om te fietsen, loom luieren of zwemmen (huur van fietsen is individueel en naar behoefte)

– Kosten voor drie dagen verblijf + maaltijden van vrijdag – zaterdag, zondag tot en met lunch: 375 euro bij 18 deelnemers
– Kosten meditatie en programma begeleiding door Chris te Riele en Eline Snel: 125 euro

Let op: dit is geen stilteretraite maar een driedaagse met veel mogelijkheid voor verdieping in de helende en voedende werking van compassie en zelfcompassie.
Voor onze trainers goed om te weten, deze retraite geldt ook als nascholing en vanwege de corona pandemie wederom als 5-daagse retraite die nodig is voor het certificeringsproces van je opleiding tot mindfulnesstrainer in de Methode Eline Snel.

more

Tijd

17 (Donderdag) 18:30 - 20 (Zondag) 15:00

Tijdschema