AMT-NL | Mediteren met Eline

14sep20:0020:30AMT-NL | Mediteren met ElineInschrijven >Wekelijks online - iedereen is van harte welkom!AMT RegioNL

Cursusinformatie

Mediteren.. misschien wil je wel eens weten wat het is.. misschien doe je het al, maar vind je het lastig om het zelf te doen.. of doe je het liever samen in plaats van alleen.. als dat zo is, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een nieuw programma voor je klaar staan: Mediteren met Eline.

Op 6 donderdagavonden vanaf 14 september tot en met 19 oktober verzorgt Eline een meditatie met na afloop de mogelijkheid tot een korte nabespreking. Dat doen we online dus je kunt gewoon vanuit je eigen huis, of waar je ook bent, aanschuiven.

Dit programma is geschikt voor iedereen, met of zonder meditatie-ervaring.

Heb je geen ervaring dan biedt dit programma een mooie gelegenheid om te kijken of mediteren wat voor je is. Heb je wel ervaring en wil je graag samen mediteren op een vast moment in de week? Ook dan is ons programma ‘Mediteren met Eline’ geschikt voor je.

Mensen die Eline al kennen, weten hoe prachtig haar geleide meditaties zijn. Je komt meer in verbinding met jezelf en leert omgaan met dat wat er is. Eline heeft meer dan 30 jaar ervaring met het geven en ontwikkelen van meditaties en mindfulness training. Eerst alleen voor volwassenen maar later ook voor kinderen, ouders en leerkrachten. Ze schreef o.a. Stilzitten als een kikker, waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.
Meer weten over Eline >>

Locatie: online – je ontvangt na inschrijving van ons een link voor de bijeenkomst in Microsoft Teams
Tijd: 20.00 – 20.30 uur
Kosten: eenmalig €40
Er is één inhaalmoment ingepland op donderdag 2 november

more

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 20:30

Location

Online

Tijdschema

Bijeenkomst 1: 14 september
Bijeenkomst 2: 21 september
Bijeenkomst 3: 28 september
Bijeenkomst 4: 5 oktober
Bijeenkomst 5: 12 oktober
Bijeenkomst 6: 19 oktober
Eén inhaalmoment: 2 november