AMT-NL | Nascholing - Inspiratiedag

03apr10:0016:00AMT-NL | Nascholing - InspiratiedagThema: Vertrouwen, het begin van allesAMT RegioNL

Cursusinformatie

Wees welkom op zondag 3 april 2022 bij de Inspiratiedag van de Stiching Academie voor Mindful Teaching. De Inspiratiedag is bij uitstek een moment om te verbinden, te leren en…. te inspireren. Wees er op tijd bij en meld je aan!

Vertrouwen, het begin van alles – door Peter de Graef

Valt vertrouwen op je eigen waarneming te ontwikkelen? Kun je groeien in vertrouwen op wat het leven je aanreikt? Zijn anderen wel te vertrouwen en wat doe je als het antwoord ‘nee’ blijkt te zijn? Peter de Graef neemt je mee in het thema Vertrouwen, het begin van alles. Peter De Graef staat bekend als een theatherman, hij is ook een uit nood geboren spirituele zoeker. “Wie ben ik, wat moet ik, waar draait dit alles om? “What de f*ck is this life?” Zijn zoektocht bracht hem langs filosofische en spirituele wegen van oosterse en westerse gebruiken. Meditatie en stilte werd een constante in zijn leven, naast een diep besef van egoloosheid: een nieuw vertrouwen in het bestaan. Zijn voordrachten zijn diepzinnig, beschouwelijk, maar zonder dodelijke abstractie. Speels, relativerend en met humor neemt hij je mee in zijn verhaal. Peter De Graef volgde zijn toneelopleiding aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen. Hij bouwde een opmerkelijk oeuvre op met eigen teksten en viel als acteur én auteur meermaals in de prijzen. Zo ontving hij in 1997 de prestigieuze Louis d’Or voor zijn rol in De Wereldverbeteraar.

Inspiratiedag Programma

10:00 uur: Binnenkomst
10:30 uur: Welkom
Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Eline Snel en Chris te Riele. Hierover volgt binnenkort meer informatie.
Na de lunch neemt Peter de Graef ons mee in het thema Vertrouwen, het begin van alles.
16:00 uur: Afsluiting
Na afloop krijgt iedereen de gelegenheid om op eigen kosten nog na te praten met een hapje en een drankje.

Locatie – De Kloosterhoeve in Harmelen

Centraal in Midden Nederland en op minder dan 5 minuten vanaf de A12 (afrit 14a Harmelen), ligt aan het dorpsplein in het pittoreske Harmelen De Kloosterhoeve. Een monumentale stadsboerderij met een gratis privé parkeerplaats.

Het adres:
Kloosterweg 2
3481 XC Harmelen

Kosten Inspiratiedag

De kosten voor deze dag bedragen €75. De activiteiten op de Inspiratiedag worden verzorgd inclusief een heerlijke lunch en koffie/thee. Na afloop van het programma krijgt iedereen de gelegenheid om op eigen kosten na te borrelen.

Iedereen – ook als je nog nooit een opleiding of training aan de AMT gevolgd hebt – is van harte welkom. Kom kennismaken met de AMT en geef jezelf of iemand anders een inspirerende dag cadeau.

Voor onze trainers goed om te weten, de Inspiratiedag geldt als nascholing!

more

Tijdschema