Bestuur en Raad van Toezicht

Martijn van Eijkel

Bestuurder Stichting Frog Foundation Eline Snel

Ik ben Martijn van Eijkel; bestuurslid van de Frog Foundation. Vanuit mijn functie ben ik al jarenlang betrokken bij de Eline Snel groep. Ik run al enkele jaren een administratiekantoor voor het MKB, verder heb ik diverse bestuursfuncties bekleed. Het is voor mij een eer om een bijdrage te leveren aan deze stichting met zijn mooie initiatieven en doelstellingen.

Ineke Westdijk

Bestuurder Stichting Frog Foundation Eline Snel

Mijn naam is Ineke Westdijk en Eline heeft me gevraagd mee te werken aan de Frog Foundation.

Daar het doel van de stichting: het ondersteunen van projecten voor kinderen in achterstandsgebieden, vluchtelingenkampen of oorlogsgebieden mij zeer aanspreekt, wil ik me hier graag voor inzetten.

In mijn werkzame leven heb ik altijd gewerkt in de kunst- en cultuursector en ik hoop dat de ervaring die ik daarin heb opgedaan ook nu van pas kan komen. Zowel in het werken met kinderen in het onderwijs, het organiseren van tentoonstellingen en andere projecten heb ik altijd veel voldoening gevonden.

Op dit moment pas ik regelmatig op mijn kleinkinderen bij zowel mijn zoon als mijn dochter, maar hoop ik voldoende tijd vrij te houden voor de ontwikkeling van activiteiten voor de stichting.

 

Eline Snel

Oprichter Stichting Academie voor Mindful Teaching en lid Raad van Toezicht

Binnen ons AMT team hou ik me graag bezig met het ontwikkelen van (nieuw) training- en opleidingsmateriaal, het ontwikkelen van Mindfulness Apps voor kinderen en het schrijven van boeken.

Het geven van trainingen en workshops in binnen- en buitenland doe ik met hart en ziel. De jaarlijks terugkerende stilteretraite geeft rust in een druk bestaan. Als keynote spreker word ik regelmatig uitgenodigd op congressen in het buitenland, en in Nijmegen ben ik verbonden als gastdocent aan de Radboud Universiteit op het gebied van Mindfulness voor kinderen.

Mijn boeken Stilzitten als een kikker voor ouders van kinderen van 4-12 jaar (2010) en Ruimte geven & Dichtbij zijn voor ouders van jongeren (2014) zijn in 42 landen uitgegeven en in 30 talen vertaald.

Als lid van de Raad van Toezicht zal ik toezicht houden op de koers van de AMT, met nadruk op het blijven onderhouden en garanderen van de kwaliteit van onze opleidingen en het ontwikkelen van nieuw materiaal. Wat we doen is wie we zijn!

info@elinesnel.com

Wilma Buis

Voorzitter Raad van Toezicht

Mijn naam is Wilma Buis. Met enthousiasme zet ik mij in als voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting AMT en de Stichting Frog Foundation Eline Snel. Mijn kennis en leidinggevende ervaring van 30 jaar in het bedrijfsleven, waarvan 20 als algemeen directeur/bestuurder in een HR-organisatie, lever ik graag met de RvT een bijdrage aan het prachtige werk van de Stichting AMT en de Frog Foundation voor kinderen en hun ouders. De filosofie van Steward Ownership als basis voor de toekomst van de organisatie zie ik als een mooie basis om kinderen wereldwijd te kunnen blijven helpen zich op een positieve manier te ontwikkelen.

 

 

Wouter Diesch

Lid Raad van Toezicht

Nadat ik gevraagd was, wist ik het zeker! Ik lever graag een bijdrage aan de ene kant de Frog Foundation Foundation Eline Snel en aan de andere kant het zeer interessante en goede werk wat gedaan wordt met de Stichting Academie voor Mindful Teaching.
We houden gezamenlijk toezicht op de organisatie, op de handel en wandel van de Besturen. Waarbij ik mij focus op de financiën en mijn kennis kan delen over het inrichten van een Stichting.
In het dagelijks leven hou ik mij bezig met data analyse en innovatie binnen de accountancy en waar nodig zal deze kennis ook gedeeld worden voor een nog beter resultaat van de Stichtingen.

Rosan Snel

Lid Raad van Toezicht

Sinds 2021 neem ik met plezier en een warm hart deel uit van de Raad van Toezicht van de twee stichtingen. Ik sta volledig achter de missies en kijk er naar uit om, via gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur, de organisatie sterker te maken. Hoe mooi zou het zijn als er meer kinderen in de wereld vanaf jongs af aan beter gevoelens voelen, accepteren en begrijpen. Des te meer in huidige digitale, altijd ‘drukke’ tijden. Daar help ik graag aan mee!

Mijn ervaring ligt op strategie, innovatie en (internationale) team samenwerking. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond met een master in Strategie & Organisatie. Na diverse (bij)banen in onder andere het onderwijs en strategiekantoor Roland Berger, werk ik momenteel bij PwC als organisatie adviseur. Hier help ik bedrijven om weer toekomstbestendig te worden: strategieën scherp krijgen waarbij slimme innovatieve kansen worden benut en vervolgens organisaties op zo’n manier inrichten dat elk talent optimaal tot uiting komt!
Ik kijk er naar uit om met het team de visie van de stichtingen tot uiting te laten komen: het is immers geen luxe, maar noodzaak..