Bedankt Yvonne

Na ruim acht jaar nemen wij afscheid van onze Yvonne. Zij gaat met ‘pensioen’. Wij zijn met ons allen dankbaar voor de prachtige jaren die we samen hebben mogen beleven. Het ga je goed!

En zoals Yvonne zelf hieronder in haar afscheidsbericht aan ons allen schrijft: graag tot ziens!

Persoonlijk bericht van Yvonne

Ruim acht jaar was ik betrokken bij de AMT en het was mijn droom ermee door te gaan tot minstens mijn tachtigste. Zulk heerlijk werk, dat kun je oneindig blijven doen, dacht ik. De contacten met de studenten, het werken in een toegewijd team, nog nooit had ik zo’n fijne werkomgeving!

Op een gegeven moment echter bemerkte ik een verlangen naar meer rust in mijn leven. Vijf kleinkinderen, plus een nieuwe op komst, mijn moeder die steeds meer zorg nodig heeft, ons huisje op Terschelling, waar we veel en graag zijn, dat alles maakte dat het een beetje begon te kraken in mijn hart en in mijn hoofd. Bovendien vond ik dat het tijd werd om het stokje over te dragen aan nieuwe mensen, die handiger zijn met digitale tools, nieuwe systemen en dat soort dingen.

In goed overleg heb ik mijn werkzaamheden afgebouwd en overgedragen; sinds 1 juni zijn Astrid Hollander en Ingrid Kroeze aanspreekpunt voor de AMT-ers.

Ik ben vooral dankbaar dat ik heb mogen bijdragen aan de groei van de AMT en het fantastische werk van Eline. Voor alle wijsheid en de mooie dingen die ik heb mogen ervaren. Ik wens Eline en het hele AMT-team een glanzende toekomst. Dat er nog vele mindfulle zaadjes geplant mogen worden in de wereld!

Op Ontmoetingsdagen hoop ik jullie nog eens te mogen tegenkomen en te spreken.

Dus graag: tot ziens!

Yvonne Oeben-Baesjou