AMT Zomerretraite 2021

Door Jan-Paul Buijk

Datum start: 27-07-2021
Datum eind: 31-07-2021

Tot rust komen in aandacht

Deze 5-daagse stilteretraite is bedoeld voor mensen die mindfulness- of meditatie-ervaring hebben (of willen opdoen) en op zoek zijn naar:

  • stilte tussen de bedrijven door
  • verdieping van de meditatiepraktijk
  • milde aandacht en zorg voor zichzelf

De begeleiding is in handen van Jan-Paul Buijk, opleider bij de AMT en ervaren mindfulness-trainer. Hij ondersteunt het proces van ontwikkelen van vriendelijk  aandacht voor jezelf, het ervaren van het moment en het (her)ontdekken van stilte.

Programma

De vijfdaagse retraite biedt de kans om intensief aandacht/mindfulness te oefenen in een rustgevende omgeving. Centraal in deze retraite staat het ontwikkelen van opmerkzaamheid of mindfulness, het leren observeren wat er hier en nu gebeurt.

Het thema van deze retraite is leren mediteren vanuit een milde grondhouding met de bereidheid om je open te stellen voor wat je op elk moment ervaart. Zo kom je in contact met de eigen aard van ervaringen en ontstaat inzicht in onder andere de veranderlijkheid. Leer hier meer over de AMT Zomerretraite 2021

Data: dinsdag 27 t/m 31 zaterdag juli 2021.

Locatie: Landgoed van Huize Elisabeth, het ontmoetings- en bezinningscentrum van de zusters Franciscanessen van Denekamp.

Kosten: 
Meditatiebegeleiding: € 250,00 p.p. incl. BTW.
Verblijf: € 340,00 p.p. vrij van BTW.

Deze kosten zijn gebaseerd op een minimale deelname van 13 personen. Bij minder deelnemers wordt de zaalhuur in rekening gebracht.

In het arrangement zijn inbegrepen:

  • 4x overnachting in eenpersoonskamer
  • 4x ontbijt, 5x lunch en 4x diner
  • koffie, thee en water gedurende de gehele dag

Wat de situatie rondom het COVID-19 betreft; wij volgen de richtlijnen van het RIVM. De anderhalve meter afstand is op het landgoed van Huize Elisabeth goed te handhaven en hier zullen wij dan ook rekening mee houden.

Schrijf je in!